Diner
Restaurant Carelshaven biedt een fine dining ervaring waarbij seizoensgebonden ingrediënten en verfijnde smaken centraal staan. Geniet van het exclusieve JRE-menu met zes signatuurgerechten of kies voor het volledig vegetarische Botanisch menu, beide perfect te combineren met een zorgvuldig samengesteld wijnarrangement.
Culinair dineren
Diner
Carelshaven biedt een sfeervol restaurant, private dining zalen en een terras met uitzicht op de parktuin. Ons keukenteam, onder leiding van chefs Arturo Dalhuisen en Kevin Annink, kookt op topniveau met verse streekproducten.
Geniet van een 4-,5- of 6-gangen JRE menu of maak een keuze uit onze a la carte gerechten.
Botanisch menu
Kom genieten van ons Botanisch Menu, een zorgvuldig samengesteld 100% vegetarisch menu, waarbij groenten uit eigen tuin en producten van het nabijgelegen landgoed Twickel centraal staan.
Onze Vinologen-Sommeliers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte wijn, of selecteer zelf uit onze uitgebreide wijnkaart.
Private dining
Wil je met een kleine of grotere groep dineren in een besloten ruimte? Wij bieden je de mogelijkheid om in een van de sfeervolle ruimtes in ons authentieke pand te genieten van een culinair diner. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
JRE Menu
Elk seizoen stelt hij met zijn team een nieuwe menukaart.
Ons JRE Menu bestaat op dit moment uit:
HAMACHI
tomaat | pompoen | limoenblad
–
COQUILLE
elstar | kersenbloem | eendenlever
–
AUBERGINE
paling | buikspek | sambaizu
–
SCHOL
groene kruiden | spitskool | inktvisring
–
REERUG
pistache | rode biet | lavas
–
PURE CHOCOLADE
miso | karamel | bosbes
6- gangen 91 | all-in 163
5- gangen 83 | all-in 147
4- gangen 75 | all-in 131
Onze Vinologen-Sommeliers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte wijn, of selecteer zelf uit onze uitgebreide wijnkaart.