Diner
Restaurant Carelshaven biedt een fine dining ervaring waarbij seizoensgebonden ingrediënten en verfijnde smaken centraal staan. Geniet van het exclusieve JRE-menu met zes signatuurgerechten of kies voor het volledig vegetarische Botanisch menu, beide perfect te combineren met een zorgvuldig samengesteld wijnarrangement.

Culinair dineren

Diner
Carelshaven biedt een sfeervol restaurant, private dining zalen en een terras met uitzicht op de parktuin. Chef Daniël Nijkamp kookt op topniveau met verse streekproducten.
Geniet van een 4-,5- of 6-gangen JRE menu of maak een keuze uit onze a la carte gerechten.

Botanisch menu
Kom genieten van ons Botanisch Menu, een zorgvuldig samengesteld 100% vegetarisch menu, waarbij groenten uit eigen tuin en producten van het nabijgelegen landgoed Twickel centraal staan.
Onze Vinologen-Sommeliers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte wijn, of selecteer zelf uit onze uitgebreide wijnkaart.

Private dining
Wil je met een kleine of grotere groep dineren in een besloten ruimte? Wij bieden je de mogelijkheid om in een van de sfeervolle ruimtes in ons authentieke pand te genieten van een culinair diner. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
JRE Menu
Elk seizoen stelt hij met zijn team een nieuwe menukaart.
Ons JRE Menu bestaat op dit moment uit:
FJORD ZALMFOREL
koolrabi | dille | karnemelk
–
OSSENSTAART
coquille | vadouvan | bloemkool
–
SKREI
aardappel | haringkaviaar | citroen
–
GNOCCHI
knolselderij | eidooier | Belper knolle
–
LIMOUSIN RUND
champignon | sjalot | thijm
–
BLOEDSINAASAPPEL
vanille | dragon | honing
6- gangen 85 | all-in 157
5- gangen 75 | all-in 139
4- gangen 65 | all-in 121
Onze Vinologen-Sommeliers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte wijn, of selecteer zelf uit onze uitgebreide wijnkaart.
