Met trots delen wij bijzonder nieuws over de toekomst van onze keuken: per 1 september 2025 krijgt Carelshaven een nieuwe culinaire leiding! Topchef Arturo Dalhuisen treedt toe als Chef de Cuisine en vormt samen met onze vertrouwde Kevin Annink een krachtig duo aan het roer van de keuken. Meer informatie>
Ontdek Twente, de culinaire schatkamer van Nederland, en laat je verrassen bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden. In ons sfeervolle restaurant, op het terras met uitzicht op de parktuin of in een van onze private dining zalen, staat smaak centraal.
Ons keukenteam kookt op hoog niveau met seizoensgebonden streekproducten, geïnspireerd door de natuur van het historische landgoed Twickel. De menukaart wordt elk seizoen vernieuwd en biedt een mix van klassieke én moderne gerechten.
Laat je adviseren door onze vinologen-sommeliers of kies zelf uit onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart. Of je nu kiest voor een verfijnd meergangenmenu of à la carte dineert, bij Carelshaven beleef je gastronomie in hartje Twente.